Wyvern Forums

Review Wyvern Today's Posts Mark Forums Read Arcade
Go Back   Wyvern Forums > Archive > Wyvern Forums Archive > Wyvern Help
Home Register FAQ Members List Calendar Chatbox Search Today's Posts Mark Forums Read

Wyvern Help Ask, answer, and provide information regarding the game or forum.

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-16-2008, 02:43 PM
chumette chumette is offline
 

Join Date: Mar 2008
chumette has just set foot in the Tutorial Tower
Eye Mac/Leopard: no icons

I'm installed in the default directories (/wyvern/client) on Mac/Leopard (10.5.2) The game launches, and I can connect & talk with other players, however, all of my icons display as white "snowflakes." That is, I see no grass, no trees, no rocks, no other players. On the top, my dagger & gold are the same icon, etc.

Here's a partial screenshot:

http://www.manyfriends.com/IMGs/Misc/wyvern.png

Any ideas?

Thanks!
  #2  
Old 03-18-2008, 10:34 AM
Iro's Avatar
Iro Iro is offline
 

Join Date: Apr 2007
Iro has just set foot in the Tutorial Tower
Default

This is a common error. Try uninstalling and re-insalling the client.
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Wyvern Forums
All times are GMT -4. The time now is 05:27 AM.

Forum: Contact Us - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.6.9
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.