Wyvern Forums

Review Wyvern Today's Posts Mark Forums Read Arcade
Go Back   Wyvern Forums > Archive > Wyvern Forums Archive > Wyvern Help
Home Register FAQ Members List Calendar Chatbox Search Today's Posts Mark Forums Read

Wyvern Help Ask, answer, and provide information regarding the game or forum.

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-27-2007, 10:03 PM
furybreed's Avatar
furybreed furybreed is offline
 

Join Date: Apr 2007
Location: My Room I guess
furybreed has just set foot in the Tutorial Tower
Send a message via MSN to furybreed
Question Wyvern on Linux

Alright, I recently formatted my old computer (everything..wiped it clean) and installed Linux. Therefore, I don't have Wyvern. So, I was wondering...when the game comes back up, are there any special requirements I'll need to download and play Wyvern through Linux? I'm also kind of doing this to see what I can do with it..I like it a LOT better than when I had 98 on this computer. If anybody could provide the system requirements, I'd greatly appreciate it.

Thanks
  #2  
Old 11-27-2007, 10:42 PM
Fury Fury is offline
 

Join Date: Nov 2007
Fury has just set foot in the Tutorial Tower
Default

No, sir, I happen to use Linux myself. There's a special link for us on the download page.
  #3  
Old 11-28-2007, 09:03 AM
Creativity Creativity is offline
 

Join Date: May 2007
Creativity has just set foot in the Tutorial Tower
Default

Ah, that is good, but I don't remember if there was Wyvern for the mac. I got an Imac soon after I moved on from Wyvern so I don't know :/

And what about Wyvern Mobile? xD
  #4  
Old 11-28-2007, 07:40 PM
Fury Fury is offline
 

Join Date: Nov 2007
Fury has just set foot in the Tutorial Tower
Default

You're on your own there :P
  #5  
Old 11-28-2007, 08:15 PM
Mintaka Mintaka is offline
 

Join Date: Aug 2007
Location: Walking to and fro upon the earth, and going up and down in it
Mintaka has just set foot in the Tutorial Tower
Default

There was Wyvern that worked on Macs... I don't think I had to do anything fancy to get it to, either... you'll understand I don't really remember. But it definitely worked....
  #6  
Old 11-29-2007, 09:12 AM
Creativity Creativity is offline
 

Join Date: May 2007
Creativity has just set foot in the Tutorial Tower
Default

That's good, I can understand fully, was just hoping someone would remember though lol
  #7  
Old 11-29-2007, 08:30 PM
furybreed's Avatar
furybreed furybreed is offline
 

Join Date: Apr 2007
Location: My Room I guess
furybreed has just set foot in the Tutorial Tower
Send a message via MSN to furybreed
Talking

Quote:
Originally Posted by Fury View Post
No, sir, I happen to use Linux myself. There's a special link for us on the download page.
Alright..I'm glad now. I get Wyvern, Linux, AND Nethack all in one package! I'm gonna go look for whatever I just lost..thanks everyone.
  #8  
Old 11-29-2007, 09:57 PM
xxMASTERFONGxx xxMASTERFONGxx is offline
 

Join Date: Apr 2007
xxMASTERFONGxx has just set foot in the Tutorial Tower
Send a message via AIM to xxMASTERFONGxx
Default

I wonder if the could be any way to play wyvern on say one of those env's from verison, it could work, its got all the keys and arrow, kinda hummmm that would be cool
  #9  
Old 11-30-2007, 08:21 PM
peacemaster's Avatar
peacemaster peacemaster is offline
 

Join Date: Apr 2007
Location: Prague
peacemaster has just set foot in the Tutorial Tower
Send a message via MSN to peacemaster
Default

Yes, wyvern worked without any problems on linux. Infact that is actually the reason I started playing it
__________________
War is Peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength!
  #10  
Old 12-04-2007, 08:44 PM
Nightswift Nightswift is offline
 

Join Date: Apr 2007
Location: Chicago
Nightswift has just set foot in the Tutorial Tower
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Mintaka View Post
There was Wyvern that worked on Macs... I don't think I had to do anything fancy to get it to, either... you'll understand I don't really remember. But it definitely worked....
True it does work on Macs.. but the fact is that playing with a one button mouse is 10 times harder then playing with a two button mouse. If you use a Mac and play be ready to do alot of typing to make up for only one button.
  #11  
Old 12-05-2007, 03:42 PM
Creativity Creativity is offline
 

Join Date: May 2007
Creativity has just set foot in the Tutorial Tower
Default

...

The mac does have two buttons people...

The mouse has one clicker, but it has two sensors. Next time your on one you can go to the system settings, and change it to a right click button.
  #12  
Old 12-05-2007, 06:07 PM
randorxeous's Avatar
randorxeous randorxeous is offline
 

Join Date: Apr 2007
randorxeous has just set foot in the Tutorial Tower
Default

Creativity is right. Or you can always add a 2 button mouse...
I played on a mac. I just had to play the pure java version. The mac version worked screwy with my computer.
  #13  
Old 12-25-2007, 04:03 PM
furybreed's Avatar
furybreed furybreed is offline
 

Join Date: Apr 2007
Location: My Room I guess
furybreed has just set foot in the Tutorial Tower
Send a message via MSN to furybreed
Question

Ok, I've got another question real quick. Do I need Java to play Wyvern through Linux? I'm not sure if either of the distros I'm booting have Java or not, so I'm just making sure so that I'll know if I have to find a way to get Java before it comes back up.
  #14  
Old 12-25-2007, 04:15 PM
Contrare Contrare is offline
Weezerd
 

Join Date: Apr 2007
Location: Swamp
Contrare has disabled reputation
Default

Yes, the Wyvern client requires Java when running on Linux (or any other OS).

Contrare
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Wyvern Forums
All times are GMT -4. The time now is 05:52 PM.

Forum: Contact Us - Archive - Top

Powered by vBulletin® Version 3.6.9
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.